Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Blue Label

Als je op zoek bent naar sanitair met een stijlvolle, Scandinavische uitstraling, is Blue Label sanitair een aanrader. Ontdek de uitgebreide collectie om je badkamer in te richten waarbij kwaliteit en betaalbaarheid voorop staan.

Blue Label Sanitair: moderne look

Het aanbod van Blue Label is met recht omvangrijk te noemen. Je vindt hier een aanbod van bij elkaar passende producten. En alles met de uitstraling van Deens design. Blue Label komt uit Denemarken, een land dat bekend staat om het gebruik waar duurzame materialen, functionele ontwerpen en strakke designs. Het sanitair combineert een modern, minimalistisch design met aantrekkelijke prijs en functionaliteit. Waarbij de kwaliteit niet uit het oog verloren wordt.

Assortiment: van toiletten tot accessoires

Zoals gezegd biedt Blue Label sanitair een uitgebreide collectie mét kleur. Zo kun je in één en dezelfde stijl je hele badkamer inrichten. Bij Saniheat vind je onder meer de kranen, wastafels en badkamerkasten. Ook voor toiletten zit je hier goed. De producten combineren natuurlijke materialen met verschillende kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld een houten badkamermeubel combineren met een zwart gekleurde keramieken wastafel en een gouden kraan.

Unieke kleuren die aansluiten bij de laatste trends voor badkamers zoals goud, geborsteld koper en mat zwart ontbreken niet in het assortiment van Blue Label. Je kunt zelf een unieke combinatie samenstellen die aansluit bij jouw inrichting in de kleur die je zelf wenst!

Baden met de producten van Blue Label sanitair

Blue Label biedt een ruime keuze met producten in diverse kleuren specifiek voor de badkamer. Voor het baden kun je onder meer kiezen uit een vrijstaand bad. En voor een heerlijke douche vind je alles wat je nodig hebt van Blue Label, van een mengthermostaat tot een stortdouchekop.

Ook voor het toilet

Ook voor je toilet vind je tussen de producten van Blue Label sanitair een groot aanbod. Naast toiletten kun je met de accessoires ook kleur in je toiletruimte halen. Een populair product is bijvoorbeeld de Blue Label toiletrolhouder. Natuurlijk ontbreken kranen voor je fontein niet en kun je je toilet een twist geven door te kiezen voor een gekleurde uitvoering.

Saniheat.nl voor sanitair advies

Weet je niet precies hoe je de juiste combinatie voor jouw badkamer kunt maken? Of heb je vragen over een product van Blue Label? Neem gerust contact met ons op. Onze sanitair experts helpen je graag om de perfecte samenstelling voor jouw toiletruimte te selecteren!