Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Catalano

Catalano is een Italiaans merk dat bekend staat om de hoogste kwaliteit sanitair producten. Je herkent producten Catalano aan de combo van Italiaans design in combinatie met premium kwaliteit.

Bekijk de diverse producten van Catalano nu in onze webshop

Catalano sanitair: Samenhang en flexibiliteit

Catalano sanitair staat bekend om samenhang, nieuwe materialen en flexibele oplossingen. Catalano, opgericht in 1967 wilt van de badkamer een ruimte maken die zorgt voor comfort en ook op een esthetische wijze stimuleert door de nadruk te leggen op conventionele oplossingen. Catalano is misschien wel het eerste Italiaanse bedrijf dat erin geslaagd is om natuurlijke vormen en persoonlijke hygiëne om te zetten in keramische badkamer oplossingen die gebaseerd zijn op functionaliteit en vormgeving.

Het Italiaanse bedrijf dat inzet op Research en Development

Catalano producten zijn bijna tot kunst verheven. Catalano zet met haar artikelen en productieproces in op research and development om haar producten te optimaliseren en topkwaliteit te garanderen. Deze insteek van productie heeft geleid tot een aantal top-notch series waaronder de Catalano Sfera, Green, Premium, Impronta, Sero, Impronta, Start, Proiezioni, New Light, Vanity Basins enzovoort.

''Made in Italy''

De Catalano gold en silver collectie is een perfecte reflectie van het '''Made in Italy'' principe, geïnspireerd door traditionele technieken en technologie van hoge kwaliteit sieraden en er wordt gebruik gemaakt van puur zilver en 18K goud.

Altijd een verrijking voor je badkamer

Of je nu een wastafel, closet, bidets of een ander product van Catalano kiest. Je vindt de principes van innovatie en de opbouw en het design van een premium product in elk geval terug. Ieder product van Catalano is een aanvulling op je badkamer.


De Catalano Sfera

De Catalano Sfera is een populaire categorie van Catalano, dit is een zeer populair type wandcloset. Deze wordt gekenmerkt door eenvoudige en bekende vormen van ronde bekkens en volumes die speciaal voor de dagelijkse badkamer zijn ontwikkeld. Al het Catalano sanitair is voorzien van Cataglaze.

> Extra bescherming

Catalano hecht veel waarde aan de bescherming van haar producten. Catalano wilt producten leveren die echt lang meegaan en er goed uit blijven zien. Op het gebied van bescherming kiezen andere merken voor een andere manier. Zij dompelen het toestel onder in een beschermingslaag.

Een meegebakken filmlaag

In plaats daarvan doet Catalano het anders. Zij bakken de filmlaag mee, waardoor deze nog meer bescherming zal bieden aan het keramiek. Dat betekent dat je de nieuwe frisse look van je toilet zult blijven zien, vuil heeft namelijk geen kans.

> NewFlush technologie

Ook is de Sfera Eco voorzien van NewFlush. Dit is een Catalano closet zonder spoelrand. Dit is het beste closet op het moment dat zonder spoelrand verkrijgbaar is. Door het vortex systeem is er maar 1 uitgang in plaats van 2 bij andere merken.

Dit betekent dat de straal onder hoge druk de wand inspoelt, van boven in een draaikolk naar beneden. Vanwege het feit dat er maar 1 uitgang is ontstaat er een hoop kracht en zal al het vuil worden meegenomen. Met deze techniek is het ook gebleken dat het closet een stuk minder lawaai maakt na het spoelen. Dat is vooral fijn als je 's nachts naar de WC moet.

Catalano sanitair koop je in onze shop!

De Catalano wastafels, fonteinen en toiletten worden in verschillende series aangeboden in diverse stijlen. Deze sluiten op elkaar aan, waardoor je de producten met elkaar kunt combineren. Je kunt je eigen badkamer of toilet samenstellen met de producten van Catalano. Bekijk de diverse producten van Catalano nu in onze webshop. Wij hebben een gevarieerd aanbod aan Catalano sanitair. Zo zorgen wij ervoor dat er voor iedere klant Catalano Sanitair beschikbaar is.

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!

Heb je vragen of opmerkingen over Catalano producten? Laat het ons gerust weten. Je kunt te allen tijde contact opnemen. De experts van Saniheat staan dan voor je klaar. We snappen dat Catalano Sanitair best een flinke investering kan zijn. Daarom wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt, en dat kost soms tijd. Laat ons je helpen!

Wij beantwoorden iedere mogelijke vraag over Catalano sanitair voor je badkamer. Onze experts hebben jarenlange ervaring en weten precies wat je zoekt.