Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

STEINBERG

Ben je op zoek naar badkamerkranen van hoge kwaliteit met een stijlvol uiterlijk? Dan zijn Steinberg kranen een echte aanrader. De producten van Steinberg zorgen voor een designlook in jouw badkamer. Natuurlijk vind je een uitgebreide collectie in onze webshop. Laat je verrassen en bekijk de vele mogelijkheden met de producten van Steinberg.

Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment design kranen

Steinberg producten

Steinberg staat voor design kranen. Deze fabrikant biedt al meer dan 15 jaar exclusieve producten om jouw individualiteit beter tot uitdrukking te brengen. Met het Duitse merk Steinberg kun je ook in badkamer en spa een persoonlijk statement maken, want ze maken deel uit van het geïntegreerde woonconcept - een hommage aan jouw individuele levensstijl.

Ontwerpen tot ware kunst verheven

Uniforme en gewone ontwerpen maken het moeilijk om jouw individuele levensstijl uit te drukken. Dat wilde Steinberg anders doen. Daarom richt dit merk zich erop dat de ontwerpen individueel, fris en alles behalve conventioneel zijn. Dit is vanaf het begin het basisprincipe van Steinberg geweest en wordt tot op de dag van vandaag voortgezet! Dat zie je terug in het gehele assortiment, waaronder de design kranen.

Toon je persoonlijke stijl

Geen een Steinberg product is gewoon, maar zo uniek als de eigenaar. Steinberg biedt design dat jouw persoonlijke stijl weerspiegelt in de inrichting van je badkamer, met een vleugje tijdloosheid in de contouren: mannelijk of vrouwelijk, zelfverzekerd of discreet, puristisch of sensueel - altijd fijn en chique. In combinatie met de hoogwaardige materialen die Steinberg gebruikt en uitgekiende functionaliteit wordt elk ontwerp een expressieve, tastbare persoonlijkheid.

Steinberg kranen: verschillende series

Steinberg heeft haar kranen in verschillende series onderverdeeld. Deze moderne lijnen en elke serie hebben allemaal een eigen unieke stijl en een karakter dat onmisbaar is. Natuurlijk is het Steinberg assortiment ontworpen door gerenomeerde designers. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Steinberg meerdere design prijzen heeft gewonnen in de loop der jaren voor haar unieke ontwerpen van hoge kwaliteit voor kranen.

Kranen gebruiken

De Steinberg kranen kun je niet alleen perfect in jouw badkamer gebruiken of zelfs toilet en keuken. Ook voor zakelijke toepassingen in publieke ruimtes zoals hotels en horecagelegenheiden, zijn de kranen van dit merk een aanrader en zeer geschikt. Wil je deze kranen in een project gebruiken? Neem dan vooral contact met ons op voor meer informatie.

Design kranen en andere artikelen

Je kunt trouwens niet alleen kranen van deze firma vinden in ons assortiment. Ook voor andere onderdelen zoals douchestangen en siffons ben je bij Steinberg en Saniheat aan het juiste adres. Wil je graag advies ontvangen over een product? Of heb je vragen over het gebruik ervan? Neem gerust contact met ons op.