Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0
Geberit 300 Basic, Uitstortgootsteen, 1x spoelbak, met overloop, met roostergaten, keramiek, 610 x 460 x 340mm (DxBxH), wit
Geberit 300 Basic, Uitstortgootsteen, 1x spoelbak, met overloop, met roostergaten, keramiek, 610 x 460 x 340mm (DxBxH), wit Geberit 300 Basic, Uitstortgootsteen, 1x spoelbak, met overloop, met roostergaten, keramiek, 610 x 460 x 340mm (DxBxH), wit

Geberit 300 Basic, Uitstortgootsteen, 1x spoelbak, met overloop, met roostergaten, keramiek, 610 x 460 x 340mm (DxBxH), wit

€515,50 / PCE Incl BTW
Levertijd 2-3 weken

Geberit 300 Basic, Uitstortgootsteen, 1x spoelbak, met overloop, met roostergaten, keramiek, 610 x 460 x 340mm (DxBxH), wit...

€515,50
Beschrijving

Wanneer je een uitstootgootsteen gaat kopen, dan is het belangrijk om over een aantal aspecten goed na te denken. Ga je voor wit, of wil je juist liever een andere kleur? Daarnaast moet je ook rekening houden met een aantal praktische zaken. Houd bijvoorbeeld bij een uitstortgootsteen voldoende afstand, zodat er altijd een emmer tussen de uitstootgootsteen en de kraan past. Maak daarnaast altijd gebruik van een emmerrooster. Je kan dan eenvoudig een emmer plaatsen en dan hoeft deze niet in een natte gootsteen te staan.

Kenmerken Geberit 300 uitstortgootsteen

  • Deze uitstortgootsteen van Geberit is uitgevoerd in een witte kleur.
  • Hij bevat een overloop.
  • De uitstortgootsteen is uitgevoerd met roostergaten.
  • Hij vervaardigd in keramiek.

Keramiek is een goede optie

Een uitstortgootsteen in de vorm van een keramische gootsteen is erg populair. Na jaren gebruik hebben ze nog steeds een hoop schoonheid en glans. Daarnaast is keramiek de juiste keuze als je op zoek bent naar een materiaal dat bestand is tegen krassen, vlekken en extreme temperaturen. Vlekken en krassen kunnen soms nog wel een probleem vormen wanneer je grote emmers in de uitstortgootsteen plaatst. Een los emmerrooster doet al wonderen, maar in combinatie met keramiek zit je dan zeker weten goed. Dit model van Geberit combineert alle voordelen van een keramieke uitstortgootsteen.

Wat is de ideale afmeting voor een uitstootgootsteen?

Uitstortgootstenen zijn er in verschillende formaten. De afmetingen kunnen daarom ook sterk variëren. De breedtes variëren meestal tussen de 40 en de 60 centimeter. De diepte kan variëren tussen de 35 en 45 centimeter. Het is belangrijk dat je de ruimte goed opmeet zodat je ook hierin de juiste keuze maakt. Dit product is 61 cm breed, 46 cm diep en 34 cm hoog.

Zoals voor de meeste producten maakt de ruimte een verschil

De ideale hoogte voor een uitstootgootsteen is erg afhankelijk van je persoonlijke situatie en in welke context hij gebruikt wordt. Soms maakt het ook uit in welke ruimte je hem plaatst. In dit geval is de keuken erg voor de hand liggend, maar een gootsteen wordt soms ook geplaatst in een bijkeuken, schuur en soms zelfs in de garage.

De tip met kleine of grote emmers

We hebben een handige tip voor het bepalen van de juiste hoogte!

Ga rechtop staan met een emmer in je handen en maak vervolgens een beweging alsof je de emmer leeg gooit en meet dan de hoogte op. Let wel op dat het formaat emmer overeenkomt met dat wat je vaak gebruikt. Dit is een handige test om te controleren wat ongeveer de ideale hoogte voor jouw spoelbak is.

Maak je uitstortgootsteen af met een mooie kraan

Je kunt je aankoop helemaal compleet maken met een kraan die bij jouw uitstoot steen past. Hier kun je combineren met verschillende kleuren en daarmee je keuken of bijkeuken voorzien van nog meer stijl en comfort. Bij Saniheat.nl hebben we altijd een product dat aan je wensen voldoet. Heb je vragen of heb je advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen je helpen met het maken van de juiste keuze!

Specificaties
GTIN: 4025410723857
Artikelnummer fabrikant: S8A00200000G
Materiaal: Keramiek
Diameter afvoerplug: 50 mm
Met stootrand: Ja
Met verhoogde rugwand: Ja
Hoogte: 340 mm
Aantal spoelbakken: 1
Met emmerrooster: Nee
Kleur: Wit
Overloop: Ja
Met afvoerplug: Nee
Breedte: 610 mm
Diepte: 460 mm
Met aardingsvoorziening: Nee
Montagewijze: Plugbouten
AntibacteriŽle behandeling: Nee
Vuilafstotend: Nee
Met bevestigingsmateriaal: Nee
Garantie Alle producten die Saniheat.nl via de webwinkel verkoopt hebben een geldige fabrieksgarantie. Wij hebben binnen ons leveringsprogramma ruim 1200 fabrikaten met uiteenlopende garantietermijnen: Honeywell 2 jaar, IthoDaalderop 5 jaar, Sanibroyeur 2 jaar.

Wilt u de garantietermijn van een specifieke fabrikant weten? Bel of mail ons gerust even!

Mocht U van de garantie gebruik willen maken, dan kunt U een mail sturen met factuur en de klachtomschrijving. Binnen 1 werkdag heeft u van ons een reactie terug.

Naast de fabrieksgarantie gelden onverminderd de wettelijke rechten omtrent garantie en conformiteit.
Heb je hulp nodig? Onze klantenservice staat van 5 dagen per week voor je klaar.